top of page
PHOTO-2022-02-13-14-42-12-1.jpeg
PHOTO-2022-02-13-14-42-13.jpeg

Reiki terapi

Mange mennesker praktiserer teknikker til at forbedre deres sundhed, såsom meditation, motion og forbedret kost.  Når dette gøres, udvikles der ofte en dybere bevidsthed om strømmen af ​​subtile energier i og omkring kroppen og sammenhængen mellem disse subtile energier og ens helbred.  Denne voksende bevidsthed validerer den ældgamle idé om 'livskraftsenergi' som årsag til sundhed og dens mangel som årsag til sygdom.  Eksistensen af ​​'livskraftsenergi' og nødvendigheden af, at den kan flyde frit i og omkring ens krop for at bevare sundheden, er blevet undersøgt og anerkendt af både sundhedspersonale og videnskabsmænd.

 

 Vores krop er ikke kun sammensat af fysiske elementer såsom muskler, knogler, nerver, arterier, organer, kirtler osv.;  det har også et subtilt energisystem, som 'livskraftsenergi' strømmer igennem.  Dette subtile energisystem er sammensat af energi-"kroppe", som omgiver vores fysiske krop og hjælper os med at bearbejde vores tanker og følelser.  Energilegemerne har energicentre kaldet chakraer, som fungerer lidt som ventiler, der tillader livskraft at cirkulere gennem de fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle kroppe.  Vi har også energimeridianer og nadaer.  Disse er som floder eller vandløb, der bærer vores livskraftsenergi gennem hele vores fysiske krop, for at nære os og hjælpe med at balancere vores krops systemer og funktioner.

 

 Vores fysiske krop er i live på grund af den 'livskraftenergi', der strømmer gennem den.  Hvis vores 'livskraft' er lav eller blokeret, er vi mere tilbøjelige til at blive syge, men hvis den er høj og frit flydende, bevarer vi lettere sundhed og en følelse af velvære.  En ting, der forstyrrer og svækker strømmen af ​​'livskraftsenergi', er stress.  Stress er ofte forårsaget af modstridende tanker og følelser, der sætter sig fast i ens subtile energisystem.  Disse omfatter frygt, bekymring, tvivl, vrede, angst osv. Medicinsk forskning har fastslået, at konstant stress kan blokere kroppens naturlige evne til at reparere, regenerere og beskytte sig selv.  American Institute of Stress anslår, at 75%-95% af alle besøg hos læger er resultatet af reaktion på stress.  Virkningerne af ufrigivet stress spænder fra mindre smerter til store sundhedsproblemer, såsom hjertesygdomme, fordøjelsesproblemer, åndedræts- og hudproblemer.

 

 Reiki (ray-key) er en teknik, der hjælper kroppen med at slippe stress og spændinger ved at skabe dyb afslapning.  På grund af dette fremmer Reiki helbredelse og sundhed.  Ordet Reiki er lavet af to japanske ord - Rei som betyder "Guds Visdom eller den Højere Magt" og Ki som betyder 'livskraftsenergi'.  Så Reiki betyder 'åndelig styret livskraftenergi'.  Reiki-systemet til healing er en teknik til at overføre denne subtile energi til dig selv og andre gennem hænderne til det menneskelige energisystem.  Reiki genopretter energibalancen og vitaliteten ved at lindre de fysiske og følelsesmæssige virkninger af uudløst stress.  Det åbner blidt og effektivt blokerede meridianer, nadaer og chakraer og renser energilegemerne, så man føler sig afslappet og i fred.

Reiki kan:

 Fremskynde helingen.

 Hjælpe kroppen med at rense toksiner

 Balancer strømmen af ​​subtil energi ved at frigive blokeringer

 Hjælp klienten med at kontakte 'healeren indeni'.

 En behandling føles som varmt, blidt solskin, der strømmer igennem dig, omgiver dig og trøster dig.  

Reiki behandler personens krop, følelser, sind og ånd som en helhed. 

Reiki er en enkel, naturlig og sikker metode til spirituel healing og selvforbedring, som alle kan bruge.

image1.jpeg

Om Ivan 

Mit navn er Ivan Čuljak og jeg er 70 år gammel.

Da jeg var 33 år, begyndte jeg at praktisere REIKI viden, som giver os mulighed for at hjælpe med flere helbredsmæssige, fysiske og psykiske problemer: Træthed, Nervøshed, Dårlig søvn, Cirkulation, Rygsmerter,

 Muskel led, Hovedpine*..

*Reiki er ikke i konflikt med medicin, faktisk skal det kombineres...så er det meget bedre...jeg anbefaler, at officiel medicin kan bruges sideløbende med REIKI..

 Jeg har arbejdet i Venezuela (CARACAS), USA i New York og Stanford, og i europa i Tyskland, i Østrig (GRAZ), og flere steder i Italien.

 Jeg taler 3 verdenssprog: engelsk, italiensk, tysk ...

 Jeg havde en "REIKI STUDIO" i Zagreb i 25 år.

Jeg har flere officielle, statslige høje priser for mit arbejde. Jeg var medlem af det kroatiske fodboldforbunds hold i mange år, og jeg hjalp fodboldspillere med forskellige problematikker og  Jeg var i Frankrig med dem i 1998, da Kroatien vandt 3. pladsen i verden.

 Nu er jeg på pension og jeg arbejder stadig ... jeg dyrker motion, yoga, vandrer, jeg er sund og rask. 

Om de forskellige behandlinger jeg udfører:

Geopatogen stråling

Radiesthesia (pendul) er måden, der giver os mulighed for at opdage (detektion), skadelige påvirkninger (stråling) omkring os og inde i os. Det er kendt, at geopatogen stråling har en skadelig virkning på menneskers sundhed. De mest kendte geopatogene strålinger er underjordisk stråling, teknisk stråling - tv-antenner, elledninger, transformerstationer og mange andre skadelige strålinger...

Problemet er, hvordan man genkender det, og hvordan man løser det.

Jeg bruger et personligt pendul.   
Med et pendul kan vi også opdage svage energipunkter i menneskekroppen som kaldes "Diagnostics"
Det er vigtigt at være åben over for denne viden og tro...
Hvis vi om natten under søvn er svimle, svedige, trætte og nervøse efter 8 timers søvn, så er dette en advarsel om, at der er noget galt... Skadelig stråling er til stede overalt omkring os...
SENGEN SKAL PLACERES HVOR DER IKKE ER SKADELIG PÅVIRKNING, og det kan jeg hjælpe med. 

RADIESTHESIA                 DKK 150,- 

PLAN, PLOT, DRAFT       DKK 150,- 

HOME VISIT COPENHAGEN     DKK 300,- 

image2.jpeg
imageapartment.jpg

DISCONNECTION 

Vi kan alle danne "energiske" ledninger, der knytter sig til os og bliver i vores aura (energifelt) og dræner energien fra os, hvilket forårsager følelsesmæssig stress eller endda afhængighed. Snore kan laves ud fra følelser og deres energi.

Vi kan have ledninger knyttet til en person, en genstand eller enhver situation:

to personer, der er i et forhold, familiemedlemmer, arbejdsforhold, et tidligere liv, et venskab eller endda en ægtefælle eller en elsket, der er gået bort, kan dele disse fastgørelsessnore.

Vi har dem alle. De er normale, men ideelt set har vi bare brug for vores egen energi, uden at andre kommer i vejen for at trække os ned. Vores chakracentre sender og modtager energi hver dag, så vi har en tendens til at tiltrække disse snore.

Nogle ledninger er ude af kærlighed, og nogle er skabt på grund af et traume, såsom et brud. Nogle kommer fra dårlige følelser af vrede og utilgivelse. Når disse snore er knyttet til os, kan vi mærke den anden persons følelser og derfor ikke føle os helt os selv og komme ud af balance.

Vi kunne mærke en følelse af stress og en belastning i vores væsen. Vi kan også hente disse ledninger fra vores miljø, såsom arbejdspladsen. Det bedste, vi kan gøre for os selv, er at være opmærksomme på vores krop og sind og blive tilpasset, når vores følelser ikke virker som vores egne. En reiki-healer vil vide, hvordan man ser eller føler en snor og ved, hvordan man fjerner dem.

Snor-klipning er et simpelt værktøj til at fjerne, opløse og helbrede den følelsesmæssige, energiske energi, der er blevet knyttet til dig. Denne procedure har ingen egentlig fysisk skæring, da det hele er energetisk udført - de skæres og helbredes med energi.

SNOR-KLIPNING 

CUTTING CORD      4 x         DKK  1000,- 

cord cutting.jpeg

Testimonials 

Client 1

In my experience, Reiki is the best self-help tool available to bring health and peace into your life. Reiki experience is an almost immediate release of stress and a feeling of deep relaxation. I have had a privilege of doing level 1&2 with Ivan and it changed my life.I cannot recommend him highly enough.He is a natural born healer. Reiki session with Ivan is a powerful experience of stress-relief and transformation.His skills are amazing. As for his pendulum tool - it detects almost every blockage and every imbalance  in your body so precisely that you will be left speechless.

Client 2

Thank you very much for your help after the cold was killing me the hardest :)
If someone had told me that after such an injury in such a short time I would be able to train again (admittedly not yet at full capacity, but still training), I would have told them they were kidding :D

therefore, THANK YOU ONCE AGAIN for saving my life in just 10 days :)
They really call you the WIZARD for a reason! 🙂

Client 3 

I also confirm the incredible wonderful energy that you have been given and I can only say to everyone a sincere and great recommendation... and it is a blessing to come into your hands and that wonderful energy that you have and that you work on every day... namaste

Client 4

a man whose hands are golden, and I am the lucky one who had the opportunity to feel the warmth and kindness of this angel. Thank you for every nice moment and help!

bottom of page